Başkent’in kuşlarını belediye ekipleri besledi

Ankara Masası
|
18 Nisan 2020, Cumartesi - 16:13
Başkent’in kuşlarını belediye ekipleri besledi

Ankara Ulus Meydanı sessizliğe büründü. Meydanda yer alan Atatürk Heykelinin müdavimi sayılan güvercinleri, Altındağ Belediyesi Veteriner birimi ekipleri besledi.

Korona virüs salgını nedeniyle hafta sonları hayata geçirilen sokağa çıkma kısıtlaması, ikinci haftasında devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hafta başında açıkladığı kararın ardından, Büyükşehirlerin sokak ve caddeleri boş kaldı. Ankara’da birçok meydan sessizliğe büründü.

Sokaklardaki insan sayısının yok denecek kadar azalmasıyla ortaya çıkan görüntüler, Başkent’in eski günlerini özletti. Sessizliğin hakim olduğu Şehirde, can dostlar unutulmadı. Ulus’ta bulunan Atatürk Heykeli civarındaki güvercinler, belediye ekipleri tarafından beslendi. Karantina günlerinden insan sayısının azalmasıyla kendilerini doyuracak kimse bulamayan güvercinlere, Altındağ Belediyesi Veteriner birimine bağlı ekipler yem verdi.

VEFA SOSYAL DESTEK GRUPLARI’NIN ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK

Geçtiğimiz hafta sonunda olduğu gibi bu hafta da Vefa Sosyal Destek Grupları mahallelerde gazete ve ekmek dağıtımlarına devam edecek. Pazar günü saat 18.00’den itibaren olmak üzere tedarik zincirinin aksamaması amacıyla; marketler ve sebze meyve hallerine mal, malzeme ve ürünlerin nakli depolanması ve satışa hazırlanması aşamasında görevli olanlar belirtilen kısıtlamanın dışında kalacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/5688/baskentin-kuslarini-belediye-ekipleri-besledi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.