Tülin Şahin’i mahkemeye verdi, gerçek ortaya çıktı!

Portekizli iş insanı Pedro de Noronha, ünlü Model Tülin Şahin’e kızlarını göstermediği iddiasıyla dava açtı. Çiftin daha önce resmi evlilik yapmadıkları ortaya çıktı.
Zeliha Demirci
|
08 Ağustos 2020, Cumartesi - 11:33
Tülin Şahin’i mahkemeye verdi, gerçek ortaya çıktı!

Sivaslı Cindy olarak bilinen ünlü model Tülin Şahin'in geçen yıl nisan ayında Lizbon'da nikah masasına oturduğu Portekizli Pedro de Noronha ile resmi bir evliliğinin olmadığı ortaya çıktı.

Kasım 2019'da kızı Siena Leyla'yı kucağına alan Tülin Şahin, Pedro de Noranha ile anlaşamayarak ayrılmıştı. Portekiz’e dönen Pedro de Noronha, Tülin Şahin’nin kendisine bebeğini göstermemekle ve soyadını değiştirmekle tehdit ettiğini iddia etti.

Noronha, yurt dışından sesli ve görüntülü aramalarla kızı ile görüşmek istediğini fakat cevap alamadığını öne sürerek Tülin Şahin'e dava açtı. Mahkemeye başvurunca çiftin resmi evliliklerinin olmadığı ortaya çıktı.

Çocuğuyla iletişim kurmak isteyen Pedro de Noronha'nın talebini kabul eden mahkeme, her ayın ilk yedi günü her gün saat 12.00 ile 17.00 saatleri arasında babasının çocuğuyla iletişim kurmasına karar verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/57433/tulin-sahini-mahkemeye-verdi-gercek-ortaya-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.