Tülin Şahin’in kızının babası Pedro de Noronha sessizliğini bozdu

Ünlü manken Tülin Şahin ile Portekizli iş insanı Pedro de Noronha geçtiğimiz kasım ayında kızları Siena Leyla’nın doğumundan sonra yollarını ayırmıştı. Ayrılığın ardından Pedro de Noronha, Şahin’in kendisine kızlarını göstermediğini iddia ederek mahkemeye başvurmuştu. Magazin gündeminden düşmeyen olay ile ilgili tarafların açıklamaları devam ediyor.
Zeliha Demirci
|
10 Ağustos 2020, Pazartesi - 10:27
Tülin Şahin’in kızının babası Pedro de Noronha sessizliğini bozdu

Nisan 2019’da evlendiklerini duyuran Tülin Şahin ile Pedro de Noronha’nın, geçtiğimiz günlerde resmi evliliklerinin olmadığı, Noronha'nın`Kızımı bana göstermiyor" diye dava açtığı ortaya çıktı.

Çıkan haberlerin ardından, Tülin Şahin sosyal medyada "Hamileyken dondurma yediğim için çıkardığı şiddetli kavgalar çok yıpratıcıydı. Doğum sonrası eski fiziğime dönmem konusunda ağır baskı yaptı. 5 aylık kızıma bile 'Şişman' dedi. Böyle terbiyesizce tartışmalara maruz kaldım." açıklamasını yaptı. Bu açıklamaların ardından kadınlardan yoğun destek gördü.

Kızıma canım dedim

Konuyla ilgili sessizliğini bozan Pedro de Noronha, bu iddiaların ispat edilebilir bir şekilde asılsız olduğunu söyledi.
Noronha "Portekizcede 'gorda' hem 'şişman' hem de 'canım’ anlamındadır. İnsan kızına 'canım' dediği için elaleme rezil edilir mi? Diğer tüm suçlamaların da basit açıklamaları var. Ama bunları anlatmanın yeri medya değil. Tülin'e de son birkaç aydır defalarca dediğim gibi, onun bana gösterdiği büyük öfkeye sevgiyle cevap vereceğim. Çünkü bana bu yakışır" diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/58818/tulin-sahinin-kizinin-babasi-pedro-de-noronha-sessizligini-bozdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.