Evinin balkonundan kavga ettiği adama tencere atarken aşağıya düştü

İstanbul Küçükçekmece'de yaşayan bir şahıs, evinin balkonundayken tartıştığı kişiye tencere atmak isterken 1. kattan aşağıya düştü. O anlar çevrede bulunan vatandaşlar tarafından saniye saniye kaydedildi.
Büşra Bayrak
|
08 Ağustos 2020, Cumartesi - 16:47
Evinin balkonundan kavga ettiği adama tencere atarken aşağıya düştü

Olay, geçtiğimiz 27 Temmuz’da Küçükçekmece'de meydana geldi.

Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir şahıs ile yoldan geçen bir başka şahıs arasında laf atma meselesi yüzünden tartışma çıktı. İkili arasındaki sözlü tartışma kısa süre içinde büyüdü. Taraflar ellerine ne geçerse birbirlerine fırlatmaya başladı.

Bu sırada evin balkonunda bulunan şahıs, içeriye girerek aldığı bir tencereyi aşağıda bulunan kişiye atmak istedi. Tencereyi attığı sırada dengesini kaybeden şahıs, balkondan aşağıya düştü. O anla cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi. 

Komşularının aşağıya düştüğünü gören mahalle sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İlk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye kaldırılan şahsın vücudunda kırıklar olduğu tespit edildi. Yaralı şahsın tedavisi ardından taburcu edildiği öğrenildi.

"TAKLA ATARAK DÜŞTÜ"

  Olay anında yan tarafta bulunan bir iş yerinde çalışan ve gelen sesler üzerine kapıya çıkan Miras Özbek, "Dışarıda kavga ve küfür sesleri geliyordu, dışarıya çıktık. Bu sırada yukarıdan aşağıya sandalye atılıyordu. Ben köşeyi dönüp baktığımda elinde tencere vardı. Onu attığında yukarıdan aşağıya takla attı. Gidip baktığımızda hareketsiz yerde yatıyordu.  Sokaktan geçen vatandaşa laf atınca kavga çıkmış" diye konuştu.

"SÜREKLİ BİRİLERİYLE KAVGA EDİYORDU"

 Sokakta sürekli kavga olduğunu belirten mahalle sakinlerinden Mert Arıkan, "Sürekli kavga oluyordu ama biz ne olduğunu bilmiyorduk. Son olarak bu olay oldu. Aşağıdan birileriyle tartışma yaşıyordu. Balkondaki abi saksı ve halı atıyordu. Ondan sonra içeri giderken aşağıya geleceğim diye bir şeyler söyledi. Son olarak tencere attı ve bu sırada dengesini kaybetti. Demirlerden de tutunamayınca düştü" dedi.

İşte şahsın balkondan düşüş anı.. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/57722/evinin-balkonundan-kavga-ettigi-adama-tencere-atarken-asagiya-dustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.