Kentsel Tesis Yönetim Derneği yönetimi Ankara'da

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından Ankara'ya davet edilen Kentsel Tesis Yönetim Derneği yetkilileri temaslarda bulundu.
Ankara Masası
|
08 Şubat 2021, Pazartesi - 21:04
Kentsel Tesis Yönetim Derneği yönetimi Ankara'da

Kentsel Tesis Yönetim Derneği, Ankara'da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Ankara Valisi Vasip Şahin ve Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran’ı ziyaret etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Ankara'ya Tesis Yönetim Komisyonu için davet edilen Kentsel Tesis Yönetim Derneği Başkanı Suat Sandalcı ve akademik heyet,  1. Tesis Yönetim Çalıştayı sonuç raporlarını teslim ederek, sektör talepleri, dernek faaliyetleri ve çalışma programı hakkında bilgi verdi.

İstanbul'da ikinci zirve

Görüşmeler sırasında heyet 21-23 Mayıs  İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan 2. Tesis Yönetim Çalıştayı ve İş Zirvesi'yle ilgili paylaşımlarda bulundu.

"Sektörün kriterleri yolda"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile buluşması beklenen Kentsel Tesis Yönetim Derneği yetkilileri, tesis yönetim sektörü ve toplu konut yaşam alanlarının tüm ihtiyaçlarının karşılanması, sektörel sorunların giderilmesi için çalışmalarını Ankara'da sürdüreceklerini belirtti.

Dernek Başkanı Suat Sandalcı, “Toplum huzuru, profesyonel yönetim için sektörün kriterleri yolda” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/579469/kentsel-tesis-yonetim-dernegi-yonetimi-ankarada
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.