CHP Mamak Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlkay Yiğit'ten CHP yönetimine tepki

CHP Mamak Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlkay Yiğit, CHP yönetimini Tugay Adak'ın ölümüyle ilgili suçlarken "Tüm başkanlar hepinizin üstünde gençlerin kul hakkı var her şeyi unutun ama bunu unutmayın" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
12 Şubat 2021, Cuma - 20:17
CHP Mamak Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlkay Yiğit'ten CHP yönetimine tepki

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Mamak Gençlik Kolu Başkan Yardımcısı ve Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu İlkay Yiğit parti yöneticilerini ağır sözlerle eleştirdi.

Tugay Adak'ın intiharından CHP yönetimini sorumlu tutunan Yiğit " Yöneticiymişim konuşamazmışım...Konuşurum kardeşim bu parti ne sizin,ne bizim. Bu parti ömrünü ülkesi için harcayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yolundan giden tüm milletimizin partisidir. Her şeye rağmen evimizi asla terk etmeyeceğiz. Mücadelemiz Tugay ve diğer tüm emekçilerimiz için sürecektir. Seçimlerde her türlü vaatlerde bulunan ilçe başkanından,İl başkanına,İl başkanından,PM üyelerine kadar umut verip sonrasında da kapıları suratımıza kapatan tüm başkanlar hepinizin üstünde gençlerin kul hakkı var her şeyi unutun ama bunu unutmayın" paylaşımında bulundu.

Yiğit ayrıca şu metni sosyal medya hesabından yayımladı.

Tugay Adak kimdir?

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi Sarımeşe Mahallesi'nde oturan Fahri ve Azime Adak'ın 2 çocuğundan biri olan Tugay Adak, 2014 yerel seçimlerinde Kartepe'de parti bayraklarını asarken dengesini kaybederek düştü. Ölümden dönen genç bir gözünü kaybetti, diğer gözünde ise yüzde 30 oranında görme kaybı oluştu.

Yaşadığı sıkıntılar nedeniyle uzun süre işsiz kalan Adak, önceki gün İzmit'te bulunan 42 Evler Köprüsü'nden atlayarak intihar etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/589521/chp-mamak-genclik-kollari-baskan-yardimcisi-ilkay-yigitten-chp-yonetimine-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.