Özel sporculardan ‘Evde Kal Türkiye’ çağrısı

Ankara Masası
|
20 Nisan 2020, Pazartesi - 18:18
Özel sporculardan ‘Evde Kal Türkiye’ çağrısı

Türkiye Down Sendromlular Futsal Milli Takım oyuncuları ile antrenörü ‘Evde Kal Türkiye’ çağrısında bulundu.

Antalya’da Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanan Futsal Dünya Şampiyonası'na Down Sendromlu Futsal Milli Takımı Sporcuları ile Teknik Direktörü Korona virüs salgınından dolayı organizasyona katılamayınca özel bir çağrıda bulundular.

Down Sendromlu sporcular, Volkan Yavuzaslan, Hüseyin Dinç, Caner Ekin, Birkan Dikici, Tahra Kavis, Anıl Koçak, Oğulcan Öztürk ve Resul Orakçı, antrenörleri Uğur Arı’nın direktifleri doğrultusunda evlerinde çalışma yaparken sağlığın her şeyden önemli olduğuna dikkat çekerek "Evde Kal Türkiye" dediler.

Down Sendromlular Futsal Milli Takım antrenörlerinden Uğur Arı açıklamasında, "Devlet büyüklerimizin telkinleri ile evde kalmaya devam ediyoruz. Özel sporcular ailesi olarak, bu virüsün üstesinden geldikten sonra uluslararası turnuvalarda başarılar alıp ülkemizi gururlandırmak amacıyla evde kal Türkiye" ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE DOWN SENDROMLULAR FUTSAL MİLLİ TAKIM OYUNCULARI ÖZEL BİR ÇAĞRI YAPTI. (YÜKSEL YIKILMAZ/KAYSERİ-İHA) Türkiye Down Sendromlular Futsal Milli Takım oyuncuları özel bir çağrı yaptı.
http://www.ankaramasasi.com/haber/5936/ozel-sporculardan-evde-kal-turkiye-cagrisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.