Genç sevgililerden akıllara durgunluk veren plan

Esenyurt’ta kendisine borcu olan arkadaşını, kız arkadaşı ile birlikte tuzağa düşüren şüpheli dehşet saçtı. Şüpheli araç içinde vurduğu arkadaşını otomobilden dışarıya attı. Saldırgan oto yıkamacıda arabasını temizlerken yakalandı.
IHA-20210222AW249749
|
22 Şubat 2021, Pazartesi - 13:12
Genç sevgililerden akıllara durgunluk veren plan

Olay, Esenyurt’un Gökevler Mahallesi’nde 12 Şubat Cuma günü 09.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, C.B. kendisine borcu olan A.P.’ye ulaşamaması üzerine kız arkadaşı E.D. ile birlikte plan yaptı. Sahte sosyal medya hesabı üzerinden mesaj atan E.D., A.P. ile görüşmek istedi. Mesajlara karşılık veren A.P., görüşme talebini kabul etti. Amaçlarına ulaşan çift, buluşma saatinde A.P.’nin kaldığı sitenin önüne otomobilleri ile geldi. Otomobilde saklanan C.B., A.P. arabaya biner binmez yanında getirdiği tabancıyı doğrulttu. Araba içinde başlayan kavgada C.B., kendisine borcu olan A.P.’ye ateş etti. Bu sırada araya girmeye çalışan E.D. ile tuzağa düşen A.P. kurşunların hedefi oldu. Silahlı saldırgan, yaralı A.P.’yi araçtan atıp, olay yerinden uzaklaştı. Olayın şokunu atlatamayan genç kız, bir sağlık merkezine sığındı.

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı. Şüpheli şahıs aracındaki kan izlerini temizletmek üzere gittiği oto yıkamacıda yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli emniyetteki ifadesinde saldırıyı itiraf etti. Saldırganın olayda kullanılan 2 tabancayı arsaya gömdüğü söylediği öğrenildi.  E.D. ile C.B. işlemleri ardından adliyeye sevk edildi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/611614/genc-sevgililerden-akillara-durgunluk-veren-plan
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.