Yunanistan'dan Meis'te tehlikeli hamle

Milli Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği’nde görevli Hava Binbaşı Pınar Kara, "Yunanistan tarafından Akdeniz’deki Gayri Askeri Statüdeki Meis Adası’na hücumbot konuşlandırılmıştır. Türkiye’nin tüm olumlu ve yapıcı çabalarına rağmen Yunanistan provokatif ve hukuk tanımaz eylemlerini sürdürmektedir." dedi.
Ankara Masası
|
08 Mart 2021, Pazartesi - 16:24
Yunanistan'dan Meis'te tehlikeli hamle

Milli Savunma Bakanlığı'nda basın bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Basın bilgilendirmesini bakanlık adına Milli Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği’nde görevli Hava Binbaşı Pınar Kara yaptı.

Kara, 2021 yılı Ocak ayından itibaren 21’i büyük, 62’si orta çaplı olmak üzere düzenlenen 83 operasyonda 143 teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi. 

Kara, “2021 yılının başından itibaren, yasa dışı hudut geçiş teşebbüsünde bulunan toplam 13 bin 244 şahıs yakalanmış, 66 bin 651 şahıs ise hududu geçemeden engellenmiştir. Bu şahıslar arasında 13’ü FETÖ olmak üzere toplam 55 terör örgütü mensubu yakalanmıştır." şeklinde konuştu. 

Yunanistan tarafından Akdeniz’deki Gayri Askeri Statüdeki Meis Adası’na hücumbot konuşlandırıldığını açıklayan Kara, "Türkiye’nin tüm olumlu ve yapıcı çabalarına rağmen Yunanistan provokatif ve hukuk tanımaz eylemlerini sürdürmektedir" diye ekledi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/640760/yunanistandan-meiste-tehlikeli-hamle
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.