Çankaya'da Dünya Şiir Günü dolu dolu kutlanacak

Çankaya Belediyesi, 21 Mart Dünya Şiir Günü'nde usta sanatçı Rüştü Asyalı’yı konuk edecek. Asyalı’nın “Bir Tutam Sevda Şiiri” dinletisi, 21 Mart Pazar saat 14.00’te Çankaya Belediyesi Youtube kanalından yayınlanacak.
Zeliha Demirci
|
19 Mart 2021, Cuma - 12:43
Çankaya'da Dünya Şiir Günü dolu dolu kutlanacak

Çankaya Belediyesi kültür sanat etkinlikleriyle Ankara'nın merkezi olmaya devam ediyor. Sanata ve sanatçıya desteğini artırarak sürdüren Çankaya Belediyesi, 21 Mart Dünya Şiir Günü için dolu dolu bir program hazırladı. Usta sanatçı Rüştü Asyalı'nın sesinden "Bir Tutam Sevda Şiiri" dinletisi 21 Mart Pazar günü saat 14.00'te Çankaya Belediyesinin Youtube kanalı üzerinden yayınlanacak. Nedim Yıldız'ın besteleriyle hazırlanan müzikli dinleti de Dünya Şiir Günü'nde sevgi temalı şiirleri sanatseverlerle buluşturacak.

Şiirin yüzleri Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezinde

Dünya Şiir günü etkinlikleri kapsamında Çankaya Belediyesi, 22 Mart'ta ise fotoğraf sanatçısı İbrahim Demirel'i konuk edecek. Bugüne kadar sayısız fotoğraf sergisine imza atan İbrahim Demirel, bu defa farklı bir sergi ile sanatseverlerin karşısına çıkacak. Sergi, Demirel tarafından çekimleri gerçekleştirilen, Ankaralı veya Ankara'da yaşamış, hayatta olan ya da kaybettiğimiz 115 şairin portresinden ve her şairin portresine eşlik eden bir şiirinden oluşuyor. “İbrahim Demirel’in Objektifinden Şiirin Yüzleri; Ankara” adlı sergi, 22 Mart - 18 Nisan tarihleri arasında Çankaya Belediyesi Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde görülebilecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/659515/cankayada-dunya-siir-gunu-dolu-dolu-kutlanacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.