Bolu’da feci kaza

Bolu’nun Gerede ilçesinde D100 Karayolu’nda seyir halindeyken arıza yaptığı için yol kenarında duran kamyona yolcu otobüsü çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı.
IHA-20210320AW273149
|
20 Mart 2021, Cumartesi - 07:16
Bolu’da feci kaza

Kaza, Gerede-Karadeniz bağlantı yolunun Kemikli mevkisinde saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametine seyir halinde olan Kars-İstanbul seferini yapan 17 kişinin bulunduğu E.D. idaresindeki 34 DG 3636 plakalı yolcu otobüsü, arıza sebebiyle yol kenarında park halinde duran N.T. kontrolündeki 11 AY 633 plakalı kamyona çarptıktan sonra bariyerlere vurarak durdu.

Çarpışmanın etkisiyle kamyon kasasının bir bölümünün otobüsün içine girmesi sonucu yolculardan  İ.C.A., R.C.A. ve C.K. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gerede Devlet Hastanesine kaldırıldı. Şahısların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayda yara almadan kurtulan yolcular başka bir otobüse alınarak yolculuklarına devam etti. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan D-100 karayolunun Bolu istikameti araçların kaldırılmasıyla normale döndü.

Kazayı anlatan otobüs şoförü E.D., “Sağ şeritte arıza yapmış. Alkollüymüş zaten. Solumda da araba vardı. Ondan dolayı mecburen sağ tarafı takmak zorunda kaldım” dedi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/661022/boluda-feci-kaza
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.