Elmadağ Belediyesi park ve mesire alanı yapım çalışmalarına hız verdi

Elmadağ Belediyesi, ilçe genelinde yeni park, yeşil alan, yürüyüş yolları, mesire alanları yapımına hızla devam ediyor.
Zeliha Demirci
|
22 Mart 2021, Pazartesi - 11:21
Elmadağ Belediyesi park ve mesire alanı yapım çalışmalarına hız verdi

Yeşil ve yaşanabilir bir Elmadağ düşüncesiyle yola çıkan Elmadağ Belediyesi, ilçe genelinde birçok yeni park, yeşil alan, bitkilendirme, ağaçlandırma, yürüyüş yolları çalışmalarının yanı sıra, yaklaşan yaz mevsimi öncesinde mesire alanları yapımına da yoğunluk verdi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, “Elmadağ/Hasanoğlan mevkiinde yer alan, Ced Deresi mesire alanında kullanılacak olan, içerisinde, büfe, güvenlik kulübesi, mescit ve tuvaletin bulunduğu, yapıların temel betonu atılmıştır. Ankara Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle revize edip, dere yatağı temizliği yaptığımız, yaklaşık 20 bin metrekarelik alan içerisinde kamelyalar, barbeküler ve çocuk oyun grubunun yer aldığı mesire alanımızda, spor ve yürüyüş yapabileceğiniz, ailenizle birlikte, huzurla, doğa ile iç içe zaman geçirebileceğiniz muhteşem bir mesire alanı hazırlamak için çalışmalarımız hızla devam etmektedir.” dedi.

Başkan Aşkın, “Vatandaşlarımız, burada bol oksijen ve temiz bir hava ile dinlenecek ve güzel zamanlar geçirerek, günün yorgunluğunu atacak, çocuklarımız dilediğince spor yapıp oyunlar oynayabilecek. Amacımız günlük hayatın koşuşturmacası arasında yorulan insanlarımızın, nefes alabilecekleri ortamlar oluşturmak.” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/663415/elmadag-belediyesi-park-ve-mesire-alani-yapim-calismalarina-hiz-verdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.