Mansur Yavaş'tan trafik yoğunluğuna AK Parti kongresi göndermesi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kentte bugün oluşan trafik yoğunluğunu kar yağışına ve AK Parti'nin kongresine bağladı.
Ankara Masası
|
24 Mart 2021, Çarşamba - 09:26
Mansur Yavaş'tan trafik yoğunluğuna AK Parti kongresi göndermesi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş,  FOX TV ekranlarında İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat programına konuk oldu.

Ankara'daki kar yağışına dikkat çeken Yavaş, "Bütün araçlarımız sahada. 767 araç ve 1531 personelimiz geceden beri çalışıyor." dedi.

Tüm araçlarında canlı yayın takibi olduğunu belirten Yavaş, Ankaralıların  kartakipankara.com adresine girerek görüntüleri, ne kadar tuz döküldüğünü, o aracın ne kadar kilometre yaptığını görebileceklerini söyledi. 

Belediyenin ne kadar çalıştığının il, ilçe belediye ayrımında kimin kusurlu olduğunun da görülebileceğini dile getiren Yavaş, "Bu konuda haksız mehsertelere tabi tutulmak istemeyiz. Bugün AK Parti'nin büyük kongresi yapılacağı için şehir dışından gelen otobüslerden dolayı trafik kitlendi. Bir de kar var. Dolayısıyla bizim çok bir kusurumuz olmadığını söyleyebilirim" şeklinde konuştu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/666016/mansur-yavastan-trafik-yogunluguna-ak-parti-kongresi-gondermesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.