ABB'den Ahmet Hakan'a minibüs tepkisi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a “Bütün makam araçlarını sattım, işe minibüsle gidiyorum” sözleri üstünden yüklenen Ahmet Hakan'a belediye cephesinden tepki geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, söz konusu aracın 2. el değerine dikkat çekerek "Ahmet Hakan'ın bahsettiği popçulardaki gibi yanar dönerli bir aracımız yoktur." dedi.
Ankara Masası
|
26 Mart 2021, Cuma - 14:20
ABB'den Ahmet Hakan'a minibüs tepkisi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın bir televizyon kanalındaki “Bütün makam araçlarını sattım, işe minibüsle gidiyorum” sözleri yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Bazı sosyal medya hesaplarında söz konusu minibüsün maddi değerinin 3.5 milyonun üzerinde olduğu iddia edildi. Yavaş'ın açıklamasını köşe yazısına taşıyan Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan ise "Ben de sandım ki... Mansur Baba, Keçiören minibüsüyle işe gidiyor. Popçuların kullandığı makam minibüsleri var ya... Kastettiği oymuş. Mansur Yavaş’ı severim. Bu yüzden kendisine “popülizmin raconu” konulu küçük bir kurs almasını tavsiye ederim." dedi. 

Söz konusu iddialara ve Ahmet Hakan'ın çıkışına belediye cephesinden yanıt geldi. Başkan Yavaş'ın programdaki konuşmasını paylaşan Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin,  sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada " Sn. Başkan'ın kullandığı araç eski yönetimin yüzüne bakmadığı, 9 yaşında, 2012 model minibüs/panelvan tipi araçtır. Fiyatı 2. el satış sitelerinde 250 - 330 BİN TL'dir. Ankara'nın bilinen en eski model makam aracıdır. Toplu taşımayı kastetmediğini de yayında belirtmiştir." dedi. 

Mesajlarının devamında Ahmet Hakan'a yüklenen ve Melih Gökçek dönemini hedef alan Gültekin şunları yazdı:


http://www.ankaramasasi.com/haber/671057/abbden-ahmet-hakana-minibus-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.