Volkan Memduh Gültekin'den ANKAPARK göndermesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, ANKAPARK'a harcanan 801 milyon doların hatırlatılması üzerine, "Bugün ABB'nin 801 milyon doları olsa Ankara'nın hiç borcu kalmazdı. Tüm altyapı problemleri giderilmiş olurdu. Üstüne bir de metro yapardık" diye konuştu.
Ecem Çetin
|
01 Nisan 2022, Cuma - 10:32
Volkan Memduh Gültekin'den ANKAPARK göndermesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi'nde konuştu.

Mansur Yavaş'ın yönetim anlayışının sosyal belediyecilik olduğuna dikkat çeken Gültekin, özellikle kırsal kalkınmaya verdikleri önemi anlattı.

“Mansur Yavaş’ın önceliği kırsal kalkınma ve sosyal belediyecilik”

ABB’nin çiftçilere verdiği mazot, gübre ve tohum desteklerini hatırlatan Gültekin, “Seçim öncesi biz şunu yapabilirdik. Başkanımız çıkıp, burayı Manhattan'a çevireceğiz, Paris'i örnek alacağız gibi vaatlerde bulunabilirdi. Ama Mansur Yavaş'ın vaatleri şu yönde oldu. Bu şehir yüzde 3'e sıkışmış, yerleşim alanı olarak yüzde 97'si boş. Bu yüzde 97'nin de yüzde 50'si tarıma elverişli. Hakikaten şuanda Ankara Büyükşehir Belediyesi, iki yıldır Türkiye'nin en kapsamlı kırsal kalkınma modelini uyguluyor. Şöyle söyleyeyim gebe manda desteğini geçen sene biz verdik. Bunu bu senede artırarak devam ediyoruz” diye konuştu.

“801 milyon dolarımız olsa…”

Gültekin, Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek döneminde yapılan ANKAPARK'a harcanan 801 milyon doların hatırlatılarak "Sizde olsa ne yapardınız?" sorusu yöneltilmesi üzerine; "801 milyon dolara Ankara'nın hiç borcu kalmazdı. Tüm altyapı problemleri giderilmiş olurdu. Üstüne bir de metro yapardık" cevabını verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1400665/volkan-memduh-gultekinden-ankapark-gondermesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.