Kürşat Ayvatoğlu serbest bırakıldı

Lüks bir araçta uyuşturucu kullandığına ilişkin görüntüler ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan eski AK Parti Genel Merkez personeli Kürşat Ayvatoğlu, adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
Zeliha Demirci
|
27 Mart 2021, Cumartesi - 23:42
Kürşat Ayvatoğlu serbest bırakıldı

Aracında uyuşturucu kullandığına ilişkin görüntüler ortaya çıkmasının ardından 26 Mart tarihinde gözaltına alınan ve AK Parti Genel Merkezi'ndeki işinden çıkarılan Kürşat Ayvatoğlu, Ankara Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Ankara Adliyesi'ne çıkarıldı. Savcı tarafından ifadesi alınan Ayvatoğlu, adli kontrol talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Nöbetçi hakimlik, Ayvatoğlu'na haftada bir karakola imza vermesi ve yurt dışı çıkış yasağı şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi.

“Burnuma çekmiş olduğum madde pudra şekeriydi”

Ayvatoğlu ifadesinde kokain iddialarını reddederek şunları söyledi:
“Görüntülerdeki sürücü koltuğunda oturan beyaz gömlekli kişi benim. Bu video, yaklaşık 2 yıl önce Kastamonu'da haberim olmadan çekilmiş. Yanımda bulunan çocukluk arkadaşım D.O. isimli şahıstır. Videoyu çeken kişi ise arkadaşım U.K.'dir. Görüntülerdeki benim burnuma çekmiş olduğum madde pudra şekeridir. Taklit amaçlı sanki uyuşturucu madde kullanıyormuşuz gibi yaparak eğleniyorduk. Bazen burundan sanki kokain çeker gibi bazen de esrarlı sigara içer gibi yapmış olduğumuz şakalar vardır. Hayatımda kokain kullanmadım. Bu konuyla ilgili olarak mağdurum. Bana şantaj yapıldı.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/672839/kursat-ayvatoglu-serbest-birakildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.