Hatayspor - Galatasaray maç sonucu: 3-0

Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında Hatayspor'a deplasmanda farklı kaybetti. Alınan bu sonuçla Galatasaray son 5 haftada 11 puan kaybetti.
Zeliha Demirci
|
03 Nisan 2021, Cumartesi - 21:34
Hatayspor - Galatasaray maç sonucu: 3-0

Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor'a farklı kaybetti. Stoper bölgesindeki eksikleri dışında Taylan ve Emre Kılınç gibi A Milli oyuncularından yoksun sahaya çıkan Galatasaray, Mame Diouf (2) ve Ruben Ribeiro'nun gollerine engel olamadı. Son 5 haftada 11 puan kaybı yapan ve sadece bir kez kazanan Galatasaray zirvede büyük yara aldı. Fatih Terim'in cezası nedeniyle görev yapamadığı maçta takımın başında Levent Şahin yer aldı.

Hatayspor'da yıldız golcü Boupendza kadroda yer almadı. Galatasaray'da ise sarı kart cezalısı Marcao ve Luyindama ile kırmızı kart cezalısı Yedlin yok. Galatasaray'da stoper bölgesinde Donk ve Gedson Fernandes maça başlamıştı. İkinci yarıdaki değişikliklerle bu bölgede Şener görev yaptı.

Maçtan notlar

Süper Lig’in 32. haftasında Atakaş Hatayspor’a konuk olan Galatasaray, ligdeki son maçına göre ilk 11’de 6 değişiklik yaptı. Sarı-kırmızılılar, Çaykur Rizespor maçında ilk 11’de oynayan Yedlin, Luyindama, Marcao, Emre Kılınç, Emre Akbaba, Falcao’un yerine Şener Özbayraklı, Donk, Ömer Bayram, Arda Turan, Feghouli, Onyekuru’ya ilk 11’de görev verdi.

Galatasaray sahaya Muslera, Şener Özbayraklı, Etebo, Donk, Saracchi, Ömer Bayram, Gedson Fernandes, Arda Turan, Feghouli, Onyekuru, Mustafa Muhammed ilk 11’i ile çıktı. Sarı-kırmızılıların yedek kulübesinde ise Okan Kocuk, Fatih Öztürk, Babel, Falcao, Halil İbrahim Dervişoğlu, Linnes, Oğulcan Çağlayan, Emre Akbaba, Emre Taşdemir ve Ozornwafor yer aldı.

(FANATİK)

http://www.ankaramasasi.com/haber/689795/hatayspor-galatasaray-mac-sonucu-3-0
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.