Kılıçdaroğlu: Ne darbesi kardeşim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, emekli 104 amiralin bildirisine yönelik darbe imalarına tepki gösterdi. "Ne darbesi kardeşim" diyen Kılıçdaroğlu amacın gündem değiştirmek olduğunu savundu.
Ankara Masası
|
06 Nisan 2021, Salı - 14:19
Kılıçdaroğlu: Ne darbesi kardeşim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Emekli 104 amiralin bildirisine yönelik darbe imalarına tepki gösteren Kılıçdaroğlu, gündemin değiştirilmek istendiğini belirtti. 

Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"Ne darbesi kardeşim? Emekli büyükelçiler açıklama yaptı, tık yok. Emekli amiraller açıklama yaptı, mal bulmuş mağribi gibi vay efendim yeniden darbe. Ne darbesi kardeşim? Ne paranoyası kardeşim bu? Bütün bunların üstünü örtmek için, esnafın derdi dile gelmesin, çiftçinin derdi dile gelmesin, işsizlik sorunu konuşulmasın, çiftçi sorunu ile baş başa kalsın, milletin dikkatini bir yere çekelim. Sen çıkıp "Montrö de Lozan da bizim güvencemiz" desen zaten bir şey olmayacak. Sisini çıkarmıyorsun. Ondan sonra da vay efendim bu nasıl olur? Yok kardeşim, geçti bunlar. Kimse yemiyor bu numaraları. Millet "Ben açım" diyor. Adam bir de emekli amiral. Emeklilerin darbe yaptığı nerede görülmüş. Bunlar aklını ekmek peynirle yemiş."

http://www.ankaramasasi.com/haber/696023/kilicdaroglu-ne-darbesi-kardesim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.