Ozzy Osbourne hayvanları öldürdüğünü açıkladı

Black Sabbath grubunun eski solisti Ozzy Osbourne, koronavirüs karantinası sırasında Los Angeles'taki evinin bahçesine giren kedileri ve kuşları vurduğunu söyledi.
Zeliha Demirci
|
06 Nisan 2021, Salı - 18:42
Ozzy Osbourne hayvanları öldürdüğünü açıkladı

Daily Mail'in haberine göre 72 yaşındaki dünyaca ünlü Britanyalı müzisyen Ozzy Osbourne, evinin bahçesine giren kedileri ve kuşları vurduğunu açıkladı. 2019'da Parkinson teşhisi konan müzisyen katıldığı radyo programında verdiği röportajda ise şu ifadeleri kullandı: “Kafamı dağıtmamı sağlıyor. Evdeyken asla düzgün yürüyemeyeceğimden endişe duyuyorum. İlk başladığımda ateş edememiştim. Şimdi her dakika ölü kediler ve kuşlar oluyor.”

Ozzy Osbourne ve eşi Sharon'un 10'a yakın köpek ve birkaç tane de kedi sahibi olması nedeniyle, kendisine yöneltilen “hayvanlarınız tüfek sesini duyduğunda nasıl tepki veriyor?” sorusuna ise Osbourne, "Canları cehenneme" yanıtını verdi.

Öte yandan eyleminin "katliama neden olduğunu" kabul eden Osbourne'un ifadeleri tepki çekti. Müzisyenin 1982'de bir yarasayı ve 1981'de bir güvercini ısırması da epey tepki toplamıştı. Hayvanlara davranışlarından ötürü daha önce özür dileyen Osbourne şu ifadeleri kullanmıştı: “Çok aptalca şeyler yaptım ama hata yaparak öğrenirsiniz.”

(indyturk)

http://www.ankaramasasi.com/haber/696468/ozzy-osbourne-hayvanlari-oldurdugunu-acikladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.