Karanlığın Prensi bastonla görüntülendi

Parkinson hastalığına yakalanan 'metal müziğin babası' ve 'karanlığın prensi' unvanlı ünlü müzisyen Ozzy Osbourne bastonla yürürken görüntülendi.
Zeliha Demirci
|
08 Eylül 2020, Salı - 16:28
Karanlığın Prensi bastonla görüntülendi

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Ozzy Osbourne, Parkinson hastalığına yakalandığını açıklamasından aylar sonra ilk kez geçtiğimiz haftalarda Los Angeles’ta görüntülenmişti. Beyaz saçları ve her zamanki halinden uzak görüntüsüyle Osbourne, hayranlarını üzmüştü.

71 yaşındaki ünlü müzisyen Osbourne, son olarak Kaliforniya eyaletinin Santa Barbara şehrinde, elinde bastonuyla kameralara yansıdı.

Şubat 2019’da Parkinson teşhisi konulan Ozzy Osbourne, ocak ayında eşi Sharon Osbourne ile katıldığı "Good Morning America" programında hastalığını açıklamıştı.

Ünlü müzisyen, hastalığı nedeniyle şubat ayında başlayacak No More Tours II adlı turnesinin Kuzey Amerika ayağını iptal etmişti. İsviçre’ye tedavi için giden Osbourne, koronavirüs salgını nedeniyle ülkesine geri dönmek zorunda kalmıştı.

Sahneleri bırakmayacak

Müzik kariyerine 1970'lerde heavy metal grubu Black Sabbath ile başlayan Ozzy Osbourne, gruptan ayrıldıktan sonra solo kariyerine başladı ve 11 stüdyo albümü yayımladı.
İlk 7 albümü 2 milyondan fazla satan ve ABD'de Multi-Platinum ödülleri kazanan, metal müziğe katkıları ve uzun süreli başarısı nedeniyle "metalin babası" olarak anılan Osbourne hastalığına rağmen sahneleri bırakmayacağını açıkladı.
http://www.ankaramasasi.com/haber/151241/karanligin-prensi-bastonla-goruntulendi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.