Yetkin Öztürk'ten Murat Köse'ye KON TV eleştirisi

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'nin Kon TV'de yaptığı yayınları "Bütün yeşiller bitti, fıstık yeşiline mi geldi sırada Konya TV’de Mamak’ı anlatıyor" sözleriyle eleştirdi.
Ankara Masası
|
06 Mayıs 2021, Perşembe - 23:18
Yetkin Öztürk'ten Murat Köse'ye KON TV eleştirisi

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Ankara Masası, Medya Ankara, ve Redaktör Haber’in ortak canlı yayını Günün Programı’na konuk oldu.

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Gökyıldırım’ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın sosyal medyada aldığı etkileşimlere yönelik sorusuna Öztürk “Mansur Yavaş bu konuda başarılı çünkü karşılığı var. Sosyal medya kimsenin babasının çiftliği değil. İktidar alışmış tek tek kanalları satın almaya. Şimdi alamadığı bir Twitter, Facebook, Instagram kaldı. Oraya da güçleri yetmediği için, engelleyemedikleri için müdahale edemiyorlar. O alan herkesin alanı. Bize ana akım medya yer vermezse ne yapacağız! Zor oyunu bozar. Mansur Bey de biz de sosyal medyada kampanyalar yürütüyoruz.” Diye cevap verdi.

"Farklı bir düşüncen mi var?"

Mamak Belediyesinin KON TV aracılığıyla yaptığı yayınları sert bir dille eleştiren Yetkin Öztürk “Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin aynı zamanda grup başkan vekili. Yani bütün yeşiller bitti, fıstık yeşiline mi geldi sırada Konya TV’de Mamak’ı anlatıyor. Konyalılar mı seçti seni? Konya’dan mı rey aldın? Farklı bir düşüncen mi var? Yani onlar bu konuda daha çok algı yönetti. Algıyla belediye yönetimi olmaz. Burada yapılan bir şeyleri yapamadığınız zaman çamur atmak.” İfadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/761184/yetkin-ozturkten-murat-koseye-kon-tv-elestirisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.