Sedat Peker'e yönelik operasyonda Köfteci Yusuf detayı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker'in lideri olduğu suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonlarla ilgili detayları paylaştı. Soylu, Peker'in ünlü restoran zinciri Köfteci Yusuf'a çökmeye çalıştığını söyledi.
Ankara Masası
|
19 Mayıs 2021, Çarşamba - 23:38
Sedat Peker'e yönelik operasyonda Köfteci Yusuf detayı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TRT'de katıldığı programda son dönemde yayımladığı videolarla gündem düşmeyen organize suç örgütü lideri Sedat Peker hakkında açıklamalarda bulundu.

Uyuşturucu operasyonlarını anlatan Süleyman Soylu, "Bataklık Operasyonu"nda Çetin Gören ile birlikte Sedat Peker'in de olduğunu açıkladı.

2 baronu yakaladık

Sedat Peker ve Çetin Gören'in fotoğrafını paylaşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Çetin Gören'in nasıl bir baron olduğunu anlatırsam yer yerinden oynar. Bataklık Operasyonu'nda 2 baron yakaladık. Bunlardan biri Çetin Gören'di. Bu işin için bu ve bunun yanındaki kişiler var. İşin içinde FETÖ de var" dedi.

"Talimatı ben verdim"

Soylu, Bursa'da Sedat Peker ve adamlarının ünlü restoran zinciri Köfteci Yusuf'a çökmeye çalıştığını belirtirken " Bursa'da Köfteci Yusuf'a mafya çökmeye çalıştı çökmeye çalışan suç örgütüne yönelik operasyon talimatını ben verdim. " ifadelerini kullandı.

"Bir saniye kalmam"

İstifa çağrılarıyla ilgili de konuşan Soylu "Bırakın bu ülkeye ihanet etmeyi, işimi yapamadığımı düşündüğüm an bu koltukta bir saniye kalmam" diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/782072/sedat-pekere-yonelik-operasyonda-kofteci-yusuf-detayi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.