Pursaklar’a yeni pazar yerleri müjdesi verildi

Pursaklar Belediyesi, esnafının daha iyi şartlarda çalışması için yapımına başlanacak olan modern pazar yeri için düğmeye bastı.
Zeliha Demirci
|
07 Haziran 2021, Pazartesi - 12:54
Pursaklar’a yeni pazar yerleri müjdesi verildi

Pursaklar Belediyesi, vatandaşların ihtiyacını karşılayabileceği tesislere her geçen gün bir yenisini daha eklemeye devam ediyor. Fatih Mahallesi Yavuz Bulvarı ve Merkez Mahallesi Karaca Caddesi üzerindeki mevcut pazar yerlerinin ihtiyacı karşılayamaması nedeniyle Pursaklar, yapımına başlanacak olan modern pazar yerleri ile hem pazarcı esnafının daha iyi şartlarda çalışması hem de vatandaşların temiz ve sağlıklı ortamlarda alışveriş yapabilmeleri için düğmeye bastı.

Bu kapsamda Belediye yapımı planlanan, pazartesi pazarı ve çarşamba pazar alanı projesinin fizibilite çalışmalarına katılarak incelemelerde bulundu. İlçede modern pazar alanlarının yapım çalışmalarının devam ettiğini belirten Çetin, mevcut pazar yerlerinin de yenileme çalışmalarına başladıklarını belirtti.

“Hemşehrilerimizin ihtiyacına yanıt verecek çalışmaları ilçemizde hayata geçirmeyi sürdürüyoruz”

Pursaklar halkının ihtiyaçları doğrultusunda hareket ettiklerini belirten Çetin,  "Belediye olarak hemşehrilerimizin ihtiyacına yanıt verecek çalışmaları ilçemizde hayata geçirmeyi sürdürüyoruz. Bu doğrultuda yapımına başlamayı planladığımız modern kapalı pazar alanları yeni haliyle ilçemize değer katacak. Kapalı pazar yerlerinin hizmete girmesiyle vatandaşın ve pazarcı esnafının rahat bir ortamda alışveriş yapması sağlanacak. Şimdiden pazarcı esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/823721/pursaklara-yeni-pazar-yerleri-mujdesi-verildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.