Pursaklar'da online "Halk Meclisi"

Ankara Masası
|
20 Mart 2020, Cuma - 14:35
Pursaklar'da online "Halk Meclisi"

Pursaklar Belediyesi 'Halk Meclisi' toplantılarını online platforma taşıyarak Pursaklar'da yaşayan vatandaşların dertlerini sosyal medyadan dinledi.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, sosyal mecralar üzerinden yaptığı interaktif yayınla gündemi değerlendirdi, mesaj yoluyla hemşehrilerinden gelen soruları cevapladı.

HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALDIK

Koranavirüsün Çin'de görülmesiyle birlikte her türlü tedbiri almaya başladıklarını ifade eden Çetin, "İlaç stoklarımızı kontrol ederek hazır hale getirdik. 3 Ocak itibariyle de ilaçlama faaliyetlerine başladık. 10 Mart’ta ülkemizde görülmesinin ardından personel sayımızı artırarak kendi hizmet alanlarımız, kamu kurum ve kuruluşları, toplu yaşama alanlarının ilaçlama faaliyetlerine hız verdik. Kurum doktorumuz ve sağlık personellerimizle istişare ederek toplu kullanılan alanlarda özellikle belediye otobüslerimiz, camiler, sosyal tesisler ve kamu kurumlarında bulaşıcı hastalıklara neden olan virüslere karşı programlı olarak dezenfeksiyon çalışması faaliyetlerine hız verdik. Pazarlarda çalışan esnaflarımıza da eldiven dağıtarak gerekli denetimleri de sürdürüyoruz. Pazarlar, kurulmadan önce tarafımızca mutlaka dezenfekte ediliyor. İçişleri Bakanlığımızın genelgesi ile birlikte esnaf denetimlerini çoğaltarak fahiş fiyat ve stokçuluk denetimlerinde bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2188/pursaklarda-online-halk-meclisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.