ATO’dan “Emek ve Dayanışma Günü” mesajı

Ankara Masası
|
30 Nisan 2020, Perşembe - 12:26
ATO’dan “Emek ve Dayanışma Günü” mesajı

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı. Baran, Türkiye’nin geleceğini girişimci ve emekçilerin ortak emeğinin şekillendireceğini söyledi.

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Baran, koronavirüs nedeniyle yaşanan zorlu süreçte başta sağlık çalışanları olmak üzere görevlerinin başında olan tüm çalışanlar için bu seneki 1 Mayıs’ın daha anlamlı olduğunu kaydetti.

“Ülkemizi müreffeh yarınlara ulaştıracağız”

En kıymetli sermayenin insan emeği olduğuna dikkat çeken Baran,“Tüccar, sanayici ya da girişimci olmadan işçinin emekçinin, emekçi olmadan da girişimcinin tek başına başarılı olması mümkün değildir. Emek-sermaye, işçi-işveren farklı görevler üstlenseler de ahenk içinde bir arada çalışarak, geleceği inşa edebilirler. Girişimci ve emekçi dayanışmasının önemi tüm dünyanın pandemi yaşadığı bu dönemde daha da anlaşılır olmuştur, hepimiz aynı gemideyiz. Bu zor günlerde özveri ile çalışarak bir yandan kendi sağlığını koruyup diğer yandan ekonomi çarklarını kesintisiz döndüren tüm emekçi kardeşlerimle birlikte başarıp, ülkemizi müreffeh yarınlara ulaştıracağız. Bütün emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, sağlık ve mutlu günler diliyorum.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/8390/atodan-emek-ve-dayanisma-gunu-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.