Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: Ağzındaki bakla zehirli

Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'na tavsiyem akşamları video çekmek yerine merhum Zeki Müren'in "Eski Dostlar" şarkısını dinleyerek kendisini avutmasıdır." dedi.
Samet Dirican
|
22 Haziran 2021, Salı - 12:21
Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: Ağzındaki bakla zehirli

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

Türkiye'nin çok partili demokrasi mücadelesinde 75 yılın geride kaldığına değinen Bahçeli, "Mühürlü kalpler görmese de Türkiye'nin bahtı açıktır. Amacı ülkeye, millete hizmet etmek olan siyasetin ahlaki değerlerle bezenmesi mecburidir. Ahlaki sınırlarda kalmak zaruridir. Vatandaşlarımızın aldatılması, umut tacirliğinin kamçılanması, yalanın egemenlik kurması, halk dalkavukluğunun arşa çıkması açıkça millet iradesine fesat karıştırmaktadır. Bunun adı milli irade gaspıdır. Milli iradeyi gasp etmek için palavracı siyaset meddahlarının hala var olması buna işarettir." dedi.

Kılıçdaroğlu baltayı taşa vurmuştur

CHP'nin 18-20 Haziran 2021 tarihlerinde gerçekleştirdiği çalıştayda Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçmiş beyanları ile ters düştüğünü vurgulayan Bahçeli, "Kılıçdaroğlu baltayı taşa vurmuştur. Siyasi hıncına yenilen menfaat hırsına boyun eğen, akli ve zihni melekeleri merfu hale gelen bu zatın ne sözü sözdür ne de millet yararınadır." ifadelerini kullandı.

Devlet içinde başka devlet

Bahçeli sözlerini şu şekilde sürdürdü;

"Milli üniter bir devlet olan Türkiye Cumhuriyeti, egemenlik yetkilerini ülkenin her noktasına aracısız doğrudan kullanmaktadır. CHP'li belediyeler devletin hükmü şahsiyetinden bağımsız özerk bir yönetim değildir. Bu belediyeler gökten zembille inmemiştir. Nüfusun yüzde 54'ünün CHP'li belediyeler tarafından yönetildiğini vurgulamak devlet içinde başka bir devlet var gibi değerlendirme yapmaktır. Ağzındaki bu bakla zehirlidir."

Bir elimiz yağda bir elimiz balda değil ama...

"Biz demiyoruz sorun yoktur. Biz demiyoruz bir elimiz yağda bir elimiz balda. Ancak CHP'nin anlattığı gibi bir tablo söz konusu değildir. Meseleleri kavrayan insanımızın yanında duran bir devlet yönetimi bir Türkiye gerçeği var. Kıskananların çatlaması da doğaldır. Bizler millet için varız. Fırat'ın kıyısından kaybolmuş bir kuzunun hesabını soran ilkeli bir siyasi hareketiz. Devletin kasası milletin kesesi üzerinde de istismar düzeneği kurulmasına izin vermeyiz."

Belediye imkanları peşkeş çekilmiştir

"Kılıçdaroğlu 5 CHP'li belediyenin 13 bin 330 sanatçıya yardım ettiğini söylemiş. Bu sanatçılar kimlerdir. Sanatçı kisvesine bürünmüş kişilere belediye imkanları peşkeş çekilmiştir. Bu sanatçıların isimleri dost kataloğunda var mıdır? Kılıçdaroğlu'nun birlikte iktidar olmayı hedeflediği dostları arasında Türk düşmanlarının sıralamadaki yeri neresidir? Demokraside iktidara dostlarla değil millet ile ulaşılır. Dostuna güvenen şartlar değiştiğinde postuna dolacak samanı öngörmelidir. Terörist Demirtaş Kılıçdaroğlu'nun dost kataloğunda var mıdır? Terörist Karayılan Kılıçdaroğlu'nun dost kataloğunda mıdır? Benim Kılıçdaroğlu'na tavsiyem akşamları video çekip paylaşmak yerine merhum Zeki Müren'in "Eski Dostlar" şarkısını dinleyerek kendini avutmasıdır."

HDP İl Başkanlığına yapılan saldırı

HDP İzmir İl Başkanlığına yapılan saldırıyı 'provokasyon' olarak niteleyen Bahçeli, Deniz Poyraz için "PKK’nın kırsal katılım sorumlusu, şehirden dağa çıkmak isteyen PKK sempatizanlarını terör kamplarına sevk eden halkanın içinde yer alan milis işbirlikçidir" ifadesini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/845287/devlet-bahceliden-kilicdarogluna-agzindaki-bakla-zehirli
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.