AŞTİ'de son durum

AŞTİ, baştan aşağıya yenilenirken ABB Başkanı Mansur Yavaş "Başkent, hak ettiği otogara kavuşacak"diye yazdı.
Ankara Masası
|
01 Temmuz 2021, Perşembe - 22:19
AŞTİ'de son durum

30 yıla aşkındır Ankaralılar'a hizmet veren Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi'nde (AŞTİ) yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Isıtma ve soğutma sistemlerinden yangın tesisatına, duvar kaplamalarına kadar yenilen AŞTİ'ye modern bir görünüm kazandırılacak.

AŞTİ'deki çalışmalarla ilgili paylaşımında bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş "İnsan odaklı belediyecilik anlayışı ile çalışmaya devam ediyor, yaklaşık 30 senedir milyonlarca insana hizmet eden, ayrılıklarımızın ve kavuşmalarımızın şahidi AŞTİ'yi son hızla yeniliyoruz. Bakım, onarım ve yenileme çalışmaları bittiğinde Başkent, hak ettiği otogara kavuşacak." ifadelerini kullandı.

"24 saat usulüne göre çalışıyoruz"

Çalışmaları yakından takip eden Mimar ve Kontrol görevlisi İbrahim Ersoy “ şu an hali hazırda faaliyette bulunan tesisin yangın mevzuatına uygun hale getirilmesi, ısıtma soğutma tesisatının tamamen yenilenmesi, yıllardır yıpranmış olan duvar kaplamları, sıvalar, boyalar, dökülmeler, bunların tahrip olmuş bütün inşaat dokularının da tamamen yenilenmesi söz konusu. İş kapsamında yoğun olan bu tesis içerisinde gerekli bütün güvenlik tedbirlerini alarak 24 saat çalışma usulüyle çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor." açıklamalarında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/865472/astide-son-durum
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.