Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş son yolculuğuna uğurlandı

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş, son yolculuğuna uğurlandı.
IHA-20210721AW376044
|
21 Temmuz 2021, Çarşamba - 16:17
Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş son yolculuğuna uğurlandı

Koronavirüs sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş için T eşvikiye Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.  Törene, Çağla Şıkel, Melek Baykal, Bülent Serttaş gibi bir çok ünlü isim katıldı. Tören sırasında duygusal anlar yaşayan Merve Tektaş eşinin tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Anne Suzan Tektaş ve Alişan’ın ise ayakta zor durduğu görüldü. Tektaş'ın cansız bedeni kılınan namazın ardından defnedilmek üzere Feriköy mezarlığına götürüldü.

"Allah aşkına aşı olun"

Cenazede konuşan Bülent Serttaş, ”Söylenecek bir şey yok. Anneye babaya şimdi nasıl baş sağlığı dileyeceğiz? Evladınız öldü diye nasıl söyleyeceğiz. Hakikaten çok zor. Alişan’ı anlayabiliyorum. Annesini babasını anlayabiliyorum. Mekanı cennet olsun. Buradan şu mesajı vermek istiyorum; Allah aşkına aşı olun. Lütfen aşı olun. İşte görüyoruz gencecik çocuk gitti. Lütfen aşı olun ve böyle acılar yaşamayalım. Ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyorum” dedi.

Alişan’ı bu acı gününde yalnız bırakmayan Burhan Çaçan ise "Değerli bir kardeşimizdi. Allah rahmet eylesin, tez bir ölüm. Allah anasına babasına sabır versin. Alişan kardeşime sabır versin. Tabii ki ölüm hepimiz için hak ama genç olması gerçekten hepimizi çok üzdü. Çok sevilen bir insandı. Allah’tan rahmet diliyorum. Koronayı ben de geçirdim. Kimi hafif, kimi ağır geçiriyor. Lütfen dikkat edelim. Selçuk kardeşime de Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun” diye konuştu.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/900533/alisanin-kardesi-selcuk-tektas-son-yolculuguna-ugurlandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.