Hakan Han Özcan'dan Can Ataklı'ya tepki

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Gazeteci Can Ataklı'nın iktidarı değiştirme senaryolarının yer aldığı videoya tepki gösterdi.
Ankara Masası
|
29 Temmuz 2021, Perşembe - 23:01
Hakan Han Özcan'dan Can Ataklı'ya tepki

Türkiye'nin dört bir yanından gelen orman yangını haberlerinin ardından Gazeteci Can Ataklı'nın videosu yeniden gündem oldu.

Ataklı, iktidarı değiştirme senaryolarını aktardığı videosunda büyük yangınlardan bahsederken "Valla Tayyip Erdoğan gitmesi için, çok büyük bir halk öfkesinin doğması gerekiyor. Büyük bir doğal afet, büyük bir deprem, çok büyük sel, çok büyük yangınlar, ama yani bir orman yangını değil; Mesela Avusturya'yı yakan yangın vardı ya ülkenin her tarafı yandı neredeyse, o kadar büyük yangınlar. Deprem, çok büyük can kaybına yol açacak bir sel felaketi gibi. Ama esas tabi en korkutucu olan Türkiye'nin bir askeri başarısızlık elde etmesi" diye konuştu.

"Vatandan vazgeçecek safhaya gelmişsiniz"

Ataklı'nın tepki toplayan videosunu paylaşan AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan oldukça sert ifadeler kullandı.

Özcan, 'şer adımları bertaraf edeceğiz' diye yazarken " Kin ve nefretiniz gözlerinizi kör etmiş, İktidarı devirmek için Vatandan dahi vazgeçecek safhaya gelmişsiniz. Lakin bilmeniz gereken, Ülkemizin sizlerin elleri ile ateşe verilmesine müsade etmeyecek, Bizlere karşı attığınız şer adımlarının hepsini, hayr ile bertaraf edeceğiz..." paylaşımında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/913973/hakan-han-ozcandan-can-atakliya-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.