AK Parti Ankara İl Başkanlığı yardım tırları yola çıktı

AK Parti Ankara İl Başkanlığı, yangından etkilenen kişilere ulaştırılmak üzere 21 tır yardım malzemesini Marmaris ve Milas'a gönderdi
Ankara Masası
|
03 Ağustos 2021, Salı - 00:12
AK Parti Ankara İl Başkanlığı yardım tırları yola çıktı

AK Parti Ankara İl Başkanlığı, orman yangınlarının günlerdir sürdüğü Marmaris ve Milas'a el uzattı.

İl başkanlığının düzenlediği yangın bölgesi için yardım kampanyasında toplanan malzemeler Sincan Hayvancılık bölgesi önünde bekleyen tırlara partililer tarafından yüklendikten sonra, dualar eşliğinde yola çıktı.

Temel ihtiyaçlar giderilecek

Orman yangınlarının etkili olduğu bölgelerdeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak malzemeler arasında temel gıda maddeleri, hijyen malzemeleri, kıyafet, el feneri, kazma, çapa, eldiven, bebek bezi, şarj üniteleri, içme suyu, hayvanların bakımı ve beslenmesinde kullanılan malzemeler yer aldı.

Hayvanlar unutulmadı

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Marmaris ve Milas'a gidecek 10 tırda hayvanlar için yem ve saman, diğer 11 tırda temel gıda maddeleri, hijyen malzemeleri, kıyafet, el feneri, kazma, çapa, eldiven, bebek bezi, şarj üniteleri ve içme suyu gibi malzemelerin bulunduğunu söyledi.


"Türkiye fitneye asla müsaade etmez"

Yangının başladığı günden itibaren Ankara teşkilatları olarak yardımlar için seferber olduklarını ifade eden Özcan, daha önceki afetlerde de çalışma yürüttüklerini aktardı.

Hakan Han Özcan, "Bizler vatandaşımızın iyi gününde değil, kötü gününde de yanında olan bir parti olarak yine milletimizin yanındayız. Karmaşa çıkartıp çeşitli algılarla Türkiye'yi uluslararası alanda aciz duruma düşürmek isteyen ve bununla alakalı keyif naraları atanlar var ama bizler buna müsaade etmeyeceğiz. Türkiye güçlüdür, Anadolu halkı güçlüdür, fitneye asla müsaade etmez. Bizler aynı 15 Temmuz'da olduğu gibi şimdi de teyakkuz halindeyiz." diye konuştu.

(AA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/921331/ak-parti-ankara-il-baskanligi-yardim-tirlari-yola-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.