Kahramankazan parklarında ücretsiz internet hizmeti

Kahramankazan Belediyesi, serinlemek için park ve bahçeleri dolduran vatandaşlar için ücretsiz internet erişimi imkânı sağlıyor.
Ankara Masası
|
08 Ağustos 2021, Pazar - 12:42
Kahramankazan parklarında ücretsiz internet hizmeti

Kahramankazan Belediyesi, yaz sıcaklarını iyiden iyiye hissettiğimiz şu günlerde ilçedeki park ve bahçelere akın eden vatandaşlar için örnek bir uygulamaya imza attı.

Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü ekiplerinin yerleştirdikleri teknik ekipmanlarla, vatandaşlara ücretsiz internet imkanı sunuluyor.  Bu uygulama kapsamında park ve bahçelere gelen vatandaşlar ücretsiz internetin keyfini çıkarıyor.

"Her şey vatandaşımızın konforu için"

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, dijitalleşme çağında yaşadıklarını ifade ederek, ücretsiz internet hizmetini vatandaşlara sunmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Başkan Oğuz, “Özellikle sıcak yaz günlerinde park ve bahçelere yoğun rağbet eden vatandaşlarımızdan olumlu anlamda güzel tepkiler alıyoruz. Buralara gelen vatandaşlarımızın büyük çoğunluğunu aileler ve gençler oluşturuyor. Vatandaşlarımız park ve bahçelerimizde internetin keyfini çıkarmış oluyor. Vatandaşlarımızın mutluluğu ve rahatı için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.


Parkları yoğun olarak kullanan vatandaşların da uygulamadan oldukça memnun olduklarını gözlemlendi. Parklardaki banklarda internetten film izleyenler, oyun oynayanlar ve günlük işlerini yapanlar renkli görüntüler oluşturdu.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/931319/kahramankazan-parklarinda-ucretsiz-internet-hizmeti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.