Ece Üner'e Emine Bulut tepkisi

Ece Üner'in yeni programının tanıtımında Emine Bulut'un kızının attığı çığlık sesi kullanıldı. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı acı üzerinden reklam yapıldığı gerekçesi ile Ece Üner'i hedef aldı.
Ankara Masası
|
09 Ağustos 2021, Pazartesi - 17:28
Ece Üner'e Emine Bulut tepkisi

Show Haber'deki görevinden ayrıldıktan sonra Kanal D ekranlarına transfer olan Ece Üner, programının ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı.

Kullanılan format ile Müge Anlı ve Didem Arslan'a rakip olan Ece Üner'in programı için hazırlanan tanıtım ise tartışma yarattı. Söz konusu tanıtımda  Emine Bulut katledilirken kızının attığı çığlık kullanıldı. 

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı acı üzerinden reklam yapıldığı gerekçesi ile duruma tepki gösterdi. 

İşte Ece Üner'e tepkilerden bazıları

Ece Üner, seni haber sunarken daha çok seviyorduk. Bu reklama gerek yoktu bence

Ece Üner’in yeni programının fragmanını gördüğümden beri sinirlerime hakim olamıyorum

Ece Üner @kanald de program yapmaya başlamış. Emine Bulut cinayetinin, kızının sesini defalarca alarak "reklam" yapmışlar. Sürekli dönüyor. O kadar iğrenç ki, tam anlamıyla bir acı pornografisi. Hayatımda gördüğüm en tiksindirici en riyakar işlerden biri. Siz nasıl insanlarsınız? 

Ece Üner'in, Kanal D'de yeni yaptığı programın fragmanlarında Emine Bulut'un kızının çığlıklarını kullanması, tam bir iğrençliktir.. 

Çekim arasında ne sordun acaba? "Nasıl role girebilmiş miyim?" dedin mi Ece Üner.. O kızın çığlıkları üzerinden bu fragman kabul edilemez..


http://www.ankaramasasi.com/haber/935689/ece-unere-emine-bulut-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.