Eda Nur Kaplan’ı evine bırakan taksici konuştu

Ankara’da cinsel saldırıya uğradığını öne sürerek hayatına son veren Eda Nur Kaplan’ı tecavüze uğradığı iddia edilen günün sabahı kaldığı otelden alıp Keçiören’deki evine bırakan taksici, yaşananları anlattı.
IHA-20210810AW390370
|
10 Ağustos 2021, Salı - 14:46
Eda Nur Kaplan’ı evine bırakan taksici konuştu

Ankara’da cinsel saldırıya uğradığını öne sürerek hayatına son veren Eda Nur Kaplan’ın ölümüne ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Kaplan’ı tecavüze uğradığı iddia edilen günün sabahı, kaldığı otelden alıp Keçiören’deki evine bırakan taksi şoförü Ali Usta yaşananları anlattı.

"Eda'yı taksiye otel işletmecisi bindirdi"

Eda Nur'u, ismini Tayfun olarak bildiği günübirlik otel işletmecisinin sabah saat 5'te aracına bindirdiğini belirten Usta, " Adresi ve telefon numarası verdi bana. 'Keçiören’e götür, bu adrese teslim et' dedi. Ben de bırakıp geldim" ifadelerini kullandı. 

'Ben anneme ne diyeceğim’ diye ağlıyordu

Keçiören'de doğru yola çıktıklarında Eda Nur'un ağlamaya başladığını aktaran Usta, "Ne oldu diye sorduğumda, 'Abi hatırlamıyorum, ne olduğunu hatırlamıyorum. Uyandığımda başımda iki tane kadın vardı. Pavyon muhabbeti yapıyorlardı. Ben anneme ne diyeceğim’ diye ağlıyordu. Korkmuş durumdaydı. Sarhoştu." şeklinde konuştu. 

"Eda’yı ablası kapıdan aldı"

Eda Nur'u daha önce otel bölgesinde hiç görmediğini belirten  Usta, "Araçta tek kişiydi. Eda’yı bıraktığımda ablası kapıdan aldı. Ben eve çıkartmadım. Telefon ettik ablasına. Ablası indi teslim aldı." dedi. Usta, ablasının bu sırada kardeşine 
"Ben geldim, sen neden gelmedin" gibi sözler sarf ettiğini aktardı. 

Usta şu şekilde konuştu: 

"Kızın üzerinde hiçbir şey yoktu. Çantasını falan önceden ablası götürmüş. Bilinci yerinde değildi. Araç içerisinde sürekli ağlıyordu. Kolunu kaldıracak hali yoktu. Belli ki başına bir şey gelmişti. İnerken fark ettim, kolunda çizik ya da tırnak izine benzer deri soyulması vardı"

http://www.ankaramasasi.com/haber/936883/eda-nur-kaplani-evine-birakan-taksici-konustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.