TFF 1.Lig'de perde Gençlerbirliği ile Ankara'da açılıyor

TFF 1.Lig'de ilk müsabaka Gençlerbirliği ile Eyüpspor arasında yapılacak. Bugün gerçekleştirilecek olan müsabaka Eryaman Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak.
Büşra Bayrak
|
13 Ağustos 2021, Cuma - 11:45
TFF 1.Lig'de perde Gençlerbirliği ile Ankara'da açılıyor

TFF 1. Lig’de 2021-2022 sezonun bugün oynanacak ilk maçında Gençlerbirliği ile ligin yeni takımı Eyüpspor karşı karşıya gelecek.

Eryaman Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak müsabakayı hakem Murat Erdoğan yönetecek.

Sezona Teknik Direktör Metin Diyadin yönetiminde girecek olan Gençlerbirliği, geride kalan sezon kadrosunu büyük ölçüde değiştirdi.

Hazırlık maçlarında, Fenerbahçe ve Samsunspor’a kaybeden kırmızı-siyahlılar, Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi’nce düzenlenen geleneksel futbol turnuvasında Ankaragücü’nü mağlup ederek kazandığı kupanın moralini üzerinde taşıyor.

Yaz transfer sezonunda  gelen isimlerden; Ramazan Köse, Mert Kula, Kerem Can, Dmytro, Kerim Avcı, Sallalich, Barış Alıcı ve LuaLua gibi isimler, Teknik Direktör Metin Diyadin’in görev vermesi halinde, ilk maçlarına çıkacak.

Geçen sezon TFF 2. Lig’deki mücadelesinde başarılı bir grafik çizen ve lige yükselmeyi başaran Eyüpspor’un kadrosunda; Umut Bulut, Bogdan Stancu ve Cenk Ahmet Alkılıç gibi tecrübeli isimler bulunuyor.

İki takım bugüne kadar sadece bir kez resmi maçta karşılaştı. Gençlerbirliği, bu mücadeleyi 3-0 kazanmıştı.

Aşı olmayanlar stada alınmayacak

Türkiye Futbol Federasyonu, yeni sezonda koronavirüs salgınına karşı tedbirleri daha da arttırırken, aşı takvimini tamamlayamayanlar stada giremeyecek. Maçı izlemek isteyenlere HES sorgulaması yapılacak. Statlara kapasitelerinin yüzde 50’si oranında taraftar alınırken, localar tam kapasite ile açılabilecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/946729/tff-1ligde-perde-genclerbirligi-ile-ankarada-aciliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.