Baran'dan Sıhhiye’de bulunan ATO üyesi işletmelere ziyaret

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Sıhhiye Köprüsü’nün altındaki ATO üyesi işletmeleri ziyaret etti.
IHA-20210817AW395834
|
17 Ağustos 2021, Salı - 12:19
Baran'dan Sıhhiye’de bulunan ATO üyesi işletmelere ziyaret

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran sahaya indi. Baran, Sıhhiye Köprüsü’nün altında bulunan Fuar Çarşısı’ndaki ATO üyesi işletmeleri ziyaret etti.

Koronavirüs ile mücadele sürecinde ticari hayatta yaşanan gelişmeleri ATO üyesi iş insanlarından dinleyen Baran’a adli tatil nedeniyle düşen iş hacimleri ile Ankara Adliyesi’nin taşınması halinde yaşanabilecek sorunlar aktarıldı.

Çarşı çevresindeki insan sirkülasyonunun azaldığını anlatan işletme sahipleri, adli tatilin bu süreçte etkili olduğunun bilgisini verdi. ATO üyeleri, Ankara Adliyesi’nin taşınması durumunda, insan sirkülasyonunun tamamen azalacağını belirterek, böyle bir durumda binanın başka bir kamu kurumu tarafından kullanılmasının bölgedeki işletmeler açısından faydalı olacağını söyledi. 

Baran ziyaret sırasında çarşı içinde yer alan iş insanlarıyla tek tek görüşerek, önerilerini not aldı.

Baran, çarşıda yer alan üyelerin Ankara Adliyesi’nin taşınması durumun bölgede ticari hayatın durma noktasına geleceğinin belirtilmesi üzerine “Böyle bir gelişme olduğunda binanın başka bir kamu kurumu tarafından kullanılmasının Çarşı’nın da içinde yer aldığı Sıhhiye bölgesindeki ticari hayatın devamı açısından önemli olduğunu ilettiler” dedi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/956382/barandan-sihhiyede-bulunan-ato-uyesi-isletmelere-ziyaret
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.