Ankara'da çaldı Bolu'da yakalandı

Ankara'nın Çankaya ilçesindeki bir dükkan 150 bin dolar değerinde ürün çalan hırsız, Bolu güvenlik güçleriyle ortak yapılan operasyonla yakalandı.
Ankara Masası
|
19 Ağustos 2021, Perşembe - 18:33
Ankara'da çaldı Bolu'da yakalandı

Ankara'da yaklaşık 150 bin dolar değerinde antika saat, tespih ve ziynet eşyası çaldığı iddia edilen şüpheliler, Bolu'da jandarma ve polisin yaptığı ortak operasyonla gözaltına alındı.

İddiaya göre, Çankaya ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezinden  150 bin dolar değerinde antika saat, tespih ve ziynet eşyası çaldığı  ihbarını alan polisler harekete geçti. 

Polis ekipleri, şüphelilerin araçla Anadolu Otoyolu'nda Bolu istikametine gittiğini belirleyerek bölgede bulunan jandarma ve polis ekiplerine bilgi verdi.

Bölge ekipleri otoyol üzerinde kontrol noktası oluştururken, Yeniçağa mevkisinden itibaren tespit ettikleri aracı takibe başladı.

Araç Rüzgarlar mevkisinde durdurulurken, arama yapmak üzere jandarma ekipleri tarafından karakola götürüldü.

Ankara Emniyeti'ne teslim edildiler

Araç sürücüsü E.Ö. H.Ö. A.Ö. M.K. ve C.Ö ile Z.Ö. ile araçta polis ve jandarma ekipleri tarafından yapılan aramada 11 parça halinde tespih, antika olduğu değerlendirilen köstekli saat ile çeşitli ziynet eşyaları bulundu. Çalınan eşyaların yaklaşık 150 bin dolar değerinde olduğu belirtildi.

Şüpheliler, jandarma karakolundaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Ankara İl Emniyet Müdürlüğünden Bolu'ya gelen polis ekiplerine teslim edildi.

(AA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/963742/ankarada-caldi-boluda-yakalandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.