İzmir'de Alpay Kalyon'un ölümünde yeni detaylar

İzmir’in Çeşme ilçesinde bir gece kulübü önünde çıkan bıçaklı kavgada hayatını kaybeden Alpay Kalyon’un bir kadının darp edildiğini gördüğü, olaya müdahale etmeye çalışırken eşinin gözleri önünde bıçaklanarak yaşamını yitirdiği öne sürüldü. Olayla ilgili gözaltı sayısının da 6’ya yükseldiği öğrenildi.
IHA-20210824AW401094
|
24 Ağustos 2021, Salı - 10:59
İzmir'de Alpay Kalyon'un ölümünde yeni detaylar

İzmir’in Çeşme ilçesinde bir gece kulübü önünde çıkan bıçaklı kavgada hayatını kaybeden Alpay Kalyon’un ölümüne ilişkin yeni bir detaya ulaşıldı. Kalyon’un bir kadının darp edildiğini gördüğü, olaya müdahale etmeye çalışırken eşinin gözleri önünde bıçaklanarak yaşamını yitirdiği iddia edildi. 

Öte yandan olayla ilgili gözaltı sayısı 6'ya yükseldi. Bıçaklı saldırı ile suçlanan F.B., işletme sahibi C.Ü., mekan müdürü M.T., otel mesul müdürü O.S., şüphelileri arabayla kaçırmakla suçlanan O.G. ve bir kişinin daha gözaltına alındığı öğrenildi.

Alpay Kalyon ölümü

Olay, 21 Ağustos Cumartesi gecesi Alaçatı Ovacık Mahallesi 18001 Sokak’ta bulunan bir gece kulübünün önünde meydana geldi. İddiaya göre, gece kulübüne müşteri olarak gelen Alpay Kalyon (33) yan taraftaki gece kulübünde bir kadının darp edildiğini görerek duruma müdahale etmek istedi.  Bu sırada mekanın önünde kavga çıktığını gören mekan çalışanları olaya dahil oldu.  Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen F.B., "Burada kavga edemezsiniz" diyerek eline aldığı bıçakla arbede sırasında Kalyon’u, eşi Sırma Kalyon’un gözleri önünde bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan  Alpay Kalyon, hastaneden yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

(İHA)



http://www.ankaramasasi.com/haber/968767/izmirde-alpay-kalyonun-olumunde-yeni-detaylar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.