EGO yeni hareket noktasına taşındı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilere daha iyi hizmet verebilmek için Gölbaşı Otobüs Hareket Noktasını yeni yerine taşıdı.
Ankara Masası
|
28 Ağustos 2021, Cumartesi - 11:55
EGO yeni hareket noktasına taşındı

Başkent’te ulaşım alanında birçok yeniliğe imza atan Ankara Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha konforlu ve güvenli seyahat edebilmesi için modern tesisler kurarak, çalışmalarına devam ediyor.

49. Hareket noktasının yeri değişti

Gölbaşı merkez ve mahallelerinden, Ankara kent merkezine 33 güzergahta 50 araç ile toplu taşıma hizmeti veren otobüslerin konuşlandırıldığı Gölbaşı 49. Otobüs Hareket Noktası, Bahçelievler Mahallesi 35. Cadde’de bulunan yeni adresinde hizmet vermeye başladı.

EGO 4. Bölge Otobüs İşletme Şube Müdürü Süleyman Çakır, yeni hareket noktası hakkında şu bilgileri verdi:

"Gölbaşı ilçemizde 33 mahalleye 50 aracımızla hizmet vermekteyiz. Bu sebeple eski hareket noktamızın imkanlarının kısıtlı olmasından dolayı Bahçelievler Mahallesi’nde 6 bin metrekarelik bir alan üzerine yeni hareket noktası ve park sahası yapımını tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunmuş bulunmaktayız. Günlük 50 araçla Gölbaşı’ndaki hemşehrilerimize hizmet vermekte olup park sahamızın kapasitesi 70 araca kadar çıkmaktadır."


http://www.ankaramasasi.com/haber/975326/ego-yeni-hareket-noktasina-tasindi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.