Eskişehir’de bıçaklı kavga: Atakan Özkayın hayatını kaybetti

Eskişehir’de yaşanan kavgada 23 yaşındaki Atakan Özkayın, kalbi ve vücudunun değişik yerlerinden bıçaklanarak hayatını kaybetti.
IHA-20210828AW404534
|
28 Ağustos 2021, Cumartesi - 12:53
Eskişehir’de bıçaklı kavga: Atakan Özkayın hayatını kaybetti

Olay, Odunpazarı ilçesi Ihlamurkent Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, otoparkta arkadaşları ile birlikte oturan Atakan Özkayın (23) ile yoldan geçen Uğur B., (23) arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iddiaya göre, Uğur B., yanındaki bıçağı çıkarak karşı grubun üyelerine doğru savurmaya başladı. Bu sırada Özkayın, kalbi ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı bıçak darbeleri ile yaralandı.

Hastanede hayatını kaybetti

Olayın ardından Uğur B., olay yerinden kaçarken yaralanan  Özkayın ambulansla hastaneye kaldırıldı. Talihsiz genç yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Bıçaklı saldırgan yakalandı

Firari Uğur B., ise Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından kısa süre sonra saklandığı yerde yakalandı. Şahsın emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/975362/eskisehirde-bicakli-kavga-atakan-ozkayin-hayatini-kaybetti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.