Sergen Yalçın kariyer hedefini açıkladı

Teknik Direktör Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın ardından La Liga'da bir takım çalıştırmak istediğini açıkladı.
Ankara Masası
|
30 Ağustos 2021, Pazartesi - 22:32
Sergen Yalçın kariyer hedefini açıkladı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, TRT Spor ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programına konuk oldu.

Teknik direktörlük kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulunan Yalçın, hedefinde La Liga olduğunu söyledi.

Yalçın, büyük takıma daha önce gelmesi gerektiğini belirtirken " Geç geldim büyük takıma. Normalde 4 sene önce gelmem lazımdı. Geç kaldım biraz. 8 sene falan Anadolu'da çalıştım. Bu tecrübe kazanmamda önemli rol oynadı Anadolu. İlk 2-3 sene, antrenörlük falan yapmamışım yani. O kadar fark var." dedi.

Kariyer planlaması

Beşiktaş'ın ardından iyi bir kulübe gitmek istediğini ifade eden Yalçın " Kariyer planlamamda Beşiktaş'la başarılar kazandıktan sonra La Liga'ya gitmek var. Gelen teklifler oldu ama Beşiktaş'tan ayrılacaksam hatırı sayılır bir takıma giderim. Tabii ki de her hoca Türk Milli Takımı'nı çalıştırmak ister ama şu an değil. Biz oyuncuyla anlaştık ama Federasyon limit yüzünden tescil etmiyor. Başkanımız limit aşmak için öyle gelirler buldu ki, o gelirlerle limiti aştık ve oyuncu aldık" diye konuştu.

"Lanet olsun Necip'i sokalım"

Karagümrük maçında yaşanan ilginç bir anıda paylaşan Yalçın "Salih atılınca 4. hakem bize 'Sahada 3 Türk olmalı' dedi. Biz de '8 yabancı olması gerekmiyor mu? 8 yabancı var işte sahada' dedik. Herkes bir şey söylemeye başladı. 5 dakika daha konuşsak belki gol yiyeceğiz. Bırak lanet olsun Necip'i sokalım oyuna dedim" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/978573/sergen-yalcin-kariyer-hedefini-acikladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.