Tatil beldesinde hayvan katliamı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde kimliği belirsiz kişiler kedi ve köpekleri zehirledi. Mahalleli çöp kutusunda buldukları ilaçlarla suç duyurusunda bulundu.
Ankara Masası
|
31 Ağustos 2021, Salı - 00:29
Tatil beldesinde hayvan katliamı

Olay, Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi Alarga Sokak'ta yaşandı.

Mahalle sakinleri 2 gün boyunca kedi ve köpekleri yol kenarlarında can çekişir halde buldu.Mahalleli, zehirlendikleri anlaşılan kedi ve köpeklere kendi imkanlarıyla müdahale edip, ardından veterinere götürdü. Zehirlendiği tespit edilen 4 kediden 3’ü, 4 köpekten de 2 tanesi kurtarılamazken, diğerleri kurtarılmaya çalışılıyor.

Ölen canlar için mezar kazdılar

Mahallelerinde baktıkları kedi ve köpekleri zehirlenen vatandaşlar ölen canlar için mezar kazdılar. Aylarca baktıkları hayvanların cansız bedenlerini toprağa veren mahalleli, olayın faillerinin bulunması için gerekli girişimlerde bulunacaklarını söylediler.

Çöp konteynerini devirip ilaç kutusu aradılar

Gece saatlerinde yol kenarında bulunan zirai ilaç kutularının çöp konteynerine atıldığını öğrenen mahalleli, konteyner içinde dakikalarca ilaç kutularını aradı. Konteyneri devirdikten sonra çöplerin altını üstüne getirip ilaç kutularını bulan vatandaşlar, hayvanların tedavilerini yapan veterinerlerden gelecek raporla birlikte suç duyurusunda bulunacak.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/978847/tatil-beldesinde-hayvan-katliami
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.