Elmadağ Pınar Ayhan ile geçmişe döndü

Sanatçı Pınar Ayhan'ın "Orada Duruverseydi Zaman" isimli müzikal belgeseli, tarihi amfi tiyatroda Elmadağ Belediyesinin ev sahipliğinde ücretsiz olarak halk ile buluştu.
Zeliha Demirci
|
02 Eylül 2021, Perşembe - 14:25
Elmadağ Pınar Ayhan ile geçmişe döndü

Pınar Ayhan'ın, Cumhuriyetimizin ilk yıllarını ve köy enstitülerini anlatan "Orada Duruverseydi Zaman" isimli müzikal belgeseli, Hasanoğlan Köy Enstitüsü öğrencilerinin yaptığı tarihi amfi tiyatroda Elmadağ Belediyesinin ev sahipliğinde ücretsiz olarak halk ile buluştu.

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın Hasanoğlan Köy Enstitüsünde yaptığı konuşmada, "Çanakkale Savaşı, Karadeniz Vapuru, Özsoy Operası ve Köy Enstitülerine ilişkin insan öykülerinin yer aldığı müzikal belgeselde, izleyicileri yaklaşık 100 yıllık bir zaman diliminde yolculuğa çıkarttığı ve yüzyılın bilmediğimiz hikayelerini eşsiz bir sahne performansıyla bizlere sunduğu için Pınar Ayhan'a ve ekibine teşekkür ediyoruz." dedi.

Pınar Ayhan'ın Cumhuriyet'in kuruluş yıllarını ve dönüm noktalarını bilinen tarih dışındaki anekdotlarla anlattığı müzikal gösteri, izleyenleri geçmişe götürdü ve herkese duygu dolu anlar yaşattı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/988117/elmadag-pinar-ayhan-ile-gecmise-dondu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.