Ankara Valisi Vasip Şahin'den yeni eğitim öğretim yılı mesajı

Ankara Valisi Vasip Şahin 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının başlamasının ardından bir mesaj yayımladı. Yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın heyecanını ve mutluluğunun yaşandığını belirten Vali Şahin, 'Öğrencilerimizin okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşması hepimizi sevindiriyor.' ifadelerini kullandı.
Samet Dirican
|
06 Eylül 2021, Pazartesi - 09:28
Ankara Valisi Vasip Şahin'den yeni eğitim öğretim yılı mesajı

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının başlamasının ardından Ankara Valisi Vasip Şahin öğrenciler ve veliler için bir mesaj yayımladı.

İçinde bulunulan küresel salgının, bütün dünyada olduğu gibi Türkiye'de de eğitim hayatında değişikliklere neden olduğunu ifade eden, Vali Şahin, 'Bu süreçte, taşıdıkları sorumluluğun bilinciyle görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye gayret eden öğretmenlerimize güvenimiz tamdır.' dedi.

Ankara Valisi Vasip Şahin'in mesajı şu şekilde;

'Sevgili Ankaralılar,

Yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

İçinde bulunduğumuz küresel salgın, bütün dünyada olduğu gibi bizim eğitim hayatımızda da değişikliklere sebep oldu. Uzun süre devam eden uzaktan eğitimden sonra yüz yüze eğitimin başlamasıyla, öğrencilerimizin okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşması hepimizi sevindiriyor.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bilgi ve becerilerle teçhiz edilmiş, ufku geniş, özgüveni yüksek, millî ve manevi değerlere bağlı bireyler olarak yetiştirilmesi en önemli hedefimizdir. Bu süreçte, taşıdıkları sorumluluğun bilinciyle görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye gayret eden öğretmenlerimize güvenimiz tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle 2021-2022 eğitim öğretim yılının öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, eğitim camiamızın tüm mensupları ve velilerimiz için sağlıklı, huzurlu ve verimli geçmesini temenni eder; başarılar dilerim.'

http://www.ankaramasasi.com/haber/993832/ankara-valisi-vasip-sahinden-yeni-egitim-ogretim-yili-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.