Mehmet Özhaseki'ye Ankara sorusu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Ankara'yı geri alacak mısınız" sorusuna "İnşallah. Eğer önemli olan hizmetse, önemli olan vatandaş tarafından beklentileri karşılamaksa bunları çok rahat yapabileceğimizi düşünüyorum." yanıtını verdi.
Ankara Masası
|
06 Eylül 2021, Pazartesi - 11:47
Mehmet Özhaseki'ye Ankara sorusu

Yerel seçim döneminde sandık yarışını Mansur Yavaş'a karşı kaybeden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Esra Elönü ile “Arafta Sorular” programına konuk oldu.

"İstanbul ve Ankara'yı geri alacak mısınız?" sorusuna yanıt veren Özhaseki, "Eğer önemli olan hizmetse, önemli olan vatandaş tarafından beklentileri karşılamaksa bunları çok rahat yapabileceğimizi düşünüyorum." dedi. 

"Hizmet ikinci planda kaldı"

Geçtiğimiz seçimlerin ittifak yarışması gibi farklı bir atmosfer olduğunu, genel siyasetin daha çok konuşulduğunu, hizmetin ikinci planda kaldığını belirten Özhaseki, "Ama gördüğümü şöyleyeyim, nihayetinde yerel yönetimlerden sorumluyum ve takip ediyorum. Ankara, İstanbul, Adana, Mersin, Antalya gibi bir çok büyükşehir belediyesinde CHP'li arkadaşların taş üstüne taş koyduklarını görmedim. Yapma niyetlerinin de çok olduğunu düşünmüyorum." dedi. 

"Yaptıkları tek şey algı operasyonu"

CHP'li belediye başkanlarının Adana'daki kreş açılışı ile heykel açılış törenlerini ti'ye alan Özhaseki, "Ne yazık ki taş üstüne daha koymadılar. Şimdiye kadar yaptıkları tek şey algı operasyonu. Bunda başarılılar taktir ediyorum arkadaşları.
Ama millet 'Bir gün 5 sene doldu ne yaptın kardeşim?' diye sorar. Seçimlerde 5 sene çabuk geçer. Ve 5 senenin sonu geldiğinde 'Söyle kardeşim ne yaptın, biz sana yekti verdik' derler. Sonradan bir 5 sene önceki sözlerinizi size hatırlatırlar." değerlendirmesinde bulundu. 

Muhalefetin Ankara ve İstanbul gibi büyükşehirlerde seçim öncesi çalışanların işten çıkarılmayacağı yönünde vaatlerde bulunduğunu ifade eden Özhaseki, Kılıçdaroğlu'nun da bu yönde "Bir tek emekçiyi, işçiyi işinden atan namusuzdur,  şerefsizdir." dediğini hatırlattı. 

Buna rağmen İstanbul'da 12 bin kişinin işten çıkarıldığını söyleyen Özhaseki, şöyle devam etti:

 "Bizi dinleyenler 'AK Partililer çokça adam almış. Personel giderleri çok yükselmiş. Bu yüzden de rahatlamak adına işten çıkarmışlar' diyebilirler. 18 bin kişiyi yeniden işe aldılar. Kendi aralarında paylaşarak. Dostlarımız dediği partilerle. Yüzde 15 senin, yüzde 35 benim, yüzde 15'i de senin diyerek ittifak kurdukları partilerden elemanlar aldılar. Dün ne diyordunuz, bugün ne yapıyorsunuz? Nihayetinde vatandaşlar 'Ne yaptınız?' diye soracak, hizmeti soracak. Ve o zaman verecek bir cevapları olmayacak. Biz inşallah yeniden AK Partili belediyeler olarak hizmete devam edeceğiz."


http://www.ankaramasasi.com/haber/994650/mehmet-ozhasekiye-ankara-sorusu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.