Ankara Altındağ'da minibüs dehşeti: 1 ölü

Ankara’nın Altındağ ilçesinde ters yönde ilerleyen minibüs, bir otomobile çarptı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybederken, kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.
IHA-20210330AW281124
|
30 Mart 2021, Salı - 01:26
Ankara Altındağ'da minibüs dehşeti: 1 ölü

Kaza, Altındağ ilçesi Çamlıpete Caddesi ile Koçak Sokak’ın kesiştiği noktada 26 Mart cuma günü meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Çamlıtepe Caddesi’nde seyir halinde bulunan İbrahim E. yönetimindeki 06 CEF 596 plakalı minibüs, Koçak Sokak üzerinde ilerleyen Hasan Gökçe idaresindeki 71 AAH 367 plakalı otomobile çarptı. Otomobil çarpmanın etkisi ile minibüsün önünde sürüklenerek kaldırıma çıktı. Kazada otomobil sürücüsü  Hasan Gökçe araç içinde sıkıştı. 

İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptıkları kontrolde evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Gökçe’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Aracı ile ters yönde ilerlediği ve aşırı hız yaptığı iddia edilen  İbrahim E. polis ekiplerince gözaltına alındı. Minibüs şoförü bir süre sonra serbest bırakıldı. Hasan Gökçe’nin yakınları, kazada kural ihlali yaptığını öne sürerek, minibüs şoförünün tutuklanmasını istedi.

Öte yandan kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/674865/ankara-altindagda-minibus-dehseti-1-olu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.