Başkent Gençlik Meclisi ekibi “Ah Tiyatro Vah Tiyatro” oyunu ile sahne aldı!

AKK Başkent Gençlik Meclisi Kent Sahne Ekibi, düzenledikleri “Ah Tiyatro Vah Tiyatro” oyunu ile Başkentlilere tiyatro gecesi yaşattı.
Ecem Çetin
|
24 Nisan 2024, Çarşamba - 15:22
Başkent Gençlik Meclisi ekibi “Ah Tiyatro Vah Tiyatro” oyunu ile sahne aldı!

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkent Gençlik Meclisi Kent Sahne Ekibinin düzenlediği “Ah Tiyatro Vah Tiyatro”  Gençlik Parkı Tiyatro Salonu’nda sahnelendi. 

Müzikal komediye Başkentliler yoğun ilgi gösterdi ve çok sayıda vatandaş katılarak, tiyatronun keyfini çıkardı. 

Ayrıca, oyuna Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Kent Konseyi Kale Meclisi Başkanı Şevket Bülent Yahnici, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Ceren Anadol da katıldı. 

Gecede konuşan Ankara Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Halil Ecer, gençlerin karar alma mekanizmasına dâhil olması hem de Ankara’nın gençlik başkenti olması için birikimleri kullanmak istediklerini söyledi.

Halil Ecer, hem tiyatro emekçilerine bir saygı hem de gençler ve yetişkinler arasında diyaloğun geliştirilmesini hedeflediklerini ifade etti. 

Ecer, şunları söyledi;

“Başkent Gençlik Meclisi tarafından geliştirilen tamamen gönüllü bir topluluk olan Kent Sahne Ekibinin aylardır emek verdiği ve çalışarak ortaya koyduğu oyunu burada sergileyeceğiz. Gençlerin karar alma mekanizmasına dâhil olması hem de Ankara’nın gençlik başkenti olması için birikimlerimizi kullanmak istiyoruz. Bugün Ah Tiyatro Vah Tiyatro oyununu izledik. Hem tiyatro emekçilerine bir saygı hem de gençler ve yetişkinler arasında diyaloğun geliştirilmesini hedefliyoruz”

http://www.ankaramasasi.com/haber/2135220/baskent-genclik-meclisi-ekibi-ah-tiyatro-vah-tiyatro-oyunu-ile-sahne-aldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.