Trabzonspor Rövanşa Avantajlı Gidiyor

Trabzonspor, Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında sahasında Karagümrük'ü 3-2'lik skorla yendi ve avantajı cebine koydu.
AA
|
24 Nisan 2024, Çarşamba - 23:09
Trabzonspor Rövanşa Avantajlı Gidiyor

Paoletti farkı 1'e indirdi!

Karagümrük'te Paoletti, ceza sahası içinden penaltı noktasına yakın bir yerden gelişine vurdu ve farkı bire indiren golü kaydetti. Şimdi maçta skor 3-2. 


Nazım ortaladı, Markao'dan kafa!

Karagümrük, Nazım Sangare'yle tehlikeli geldi. İçeriye doğru yapılan ortaya Markao kafayı vurdu, top yandan dışarı çıktı.

Karagümrük'te Emre Mor orta alanda topu kaptı. Ceza sahası dışından vuruşunu yaptı, top savunmadan döndü.

 Gol geldi!

Trabzonspor'da Fountas, Visca'nın sağ kanattan yaptığı ortaya gelişine vurdu ve takımını 3-1 öne geçirdi.

İkinci yarı başladı!

Mücadelede ikinci yarının ilk düdüğü çaldı.

İlk yarı bitti!


Mücadelenin ilk yarısı Trabzonspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. 

Enis'e kırmızı kart!

Trabzonspor'da Enis Destan, orta alanda yaşanan pozisyonda Fatih Karagümrüklü Ceccherini ile girdiği mücadele sonrasında hakem Ali Şansalan'dan sarı kart gördü. Enis'in pozisyon sırasında rakibine doğru hareketinin ardından VAR kontrolü  için çağrılan Ali Şansalan, sarı kart kararından vazgeçip Enis'e kırmızı kart gösterdi. 


Trabzon bir kez daha önde!

Trabzonspor'da Mendy içeriye doğru ortasını yaptı. Yerden seken topa Denswil vuruşunu yaptı ve takımını 2-1 öne geçirdi. 

Mendes eşitliği getirdi!


Sağ kanattan gelişen Karagümrük atağında Rohden ceza alanına girdikten sonra topu içeriye doğru çevirdi. Karagümrük'te Mendes, sağ ayağının içiyle gelişine vurdu ve topu ağlara gönderdi. 

İlk gol geldi!

Trabzonspor'da Visca, sağ kanattan topu getirdi. Ceza sahasına girdi ve kalecinin sağına doğru yerden düzgün bir vuruş yaparak topu ağlarla buluşturdu.

Fountas vurdu, auta gitti!

Karagümrük'ün çıkarken kaybettiği top sonrası sağ kanatta Visca hızlı geldi. Boşnak yıldız içeriye doğru ortasını yaptı, Fountas2ın kafa vuruşu üstte auta çıtı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2135303/trabzonspor-rovansa-avantajli-gidiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.