ABD'de akıllara durgunluk veren olay!

ABD'nin Teksas eyaletinde parkta oynayan çocuğun burnundan giren amip beynine ulaşarak hayatını kaybetmesine neden oldu.
Zeliha Demirci
|
29 Eylül 2021, Çarşamba - 10:21
ABD'de akıllara durgunluk veren olay!

ABD'nin Teksas eyaletinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Parkta su sıçrama tahtasında oynayan çocuk, burnundan girip beynine kadar ulaşan amip nedeniyle hayatını kaybetti. Aile ve bölge halkı, yetkilileri "Yeteri kadar iyi önlem almamak" ile suçladı.

Amerika Birleşik Devletleri'nde daha önce de birçok çocuğun ölümüne neden olan beyin yiyen amip, yeniden hortladı. Teksas'taki Arlington'daki Don Misenhimer Parkı'na sürekli ailesiyle giden çocuk, su sıçrama tahtasında oynadığı sırada burnundan giren ve beynini kemirmeye başlayan amip nedeniyle hayatını kaybetti.

İşçiler denetim yapmıyor iddiası

Çocuğun vefatının ardından bölgede de yeni bir tartışma patlak verdi. Bölge sakinleri, içme ve kullanma sularının işçiler tarafından yeteri kadar denetlenmediğini ve ortaya çıkan durumun sürpriz olmadığını dile getirdiler.

Yetkililer de kabul etti

Bölge halkının iddialarını yetkililer de kabul etti. Olayla ilgili yayınlanan raporda, su denetimlerinde boşluklar olduğu ve denetim yapılması gereken bazı günlerin boş geçildiği bilgisine yer verildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1029750/abdde-akillara-durgunluk-veren-olay
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.