ABD’de havaalanı saldırısının görüntüleri ortaya çıktı

Amerika Birleşik Devletleri (ABD)’nin Teksas eyaletinde bulunan Dallas Love Field Havaalanı’na 25 Temmuz’da düzenlenen silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı.
Mevlüt Peker
|
27 Temmuz 2022, Çarşamba - 15:06
ABD’de havaalanı saldırısının görüntüleri ortaya çıktı

Dallas Polis Departmanı’nın paylaştığı görüntülerde, kadın saldırganın araçtan inip havaalanına giriş yaptığı ve kısa süre lavaboda oyalandığı görüldü.

Şüpheli tavırlarla etrafını inceleyen kadın saldırgan, bilet gişelerinin bulunduğu alana doğru yöneldi ve çok sayıda yolcunun olduğu alanda bir anda cebinden silahını çıkararak havaya ateş etmeye başladı. 

Yolcuların korkuyla kaçıştıkları ve bazılarının yere çöktükleri olayda saldırgan yeniden ateş etmeye hazırlanırken havalimanı polisi tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Görüntülerde saldırganı vuran polisin ilk silah sesini duyduğunda tıpkı yolcular gibi paniklediği ve kaçmaya başladığı, kısa sürede kendini toparlayarak saldırganı kalabalıkta tespit ederek ateş ettiği görülüyor.

Olay sonrası açıklama yapan Dallas Polis Şefi Eddie Garcia, şüphelinin bir kadın olduğunu ve havaalanına girdikten sonra havaya ateş açmaya başladığını söylemişti. Yaralı olan kadın saldırganın hastaneye sevk edildiğini belirten Eddie Garcia, havalimanının güvenli olduğunu savunmuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1677664/abdde-havaalani-saldirisinin-goruntuleri-ortaya-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.