ABB evsiz vatandaşları Şefkat Evleri'nden çıkardı mı?

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, Şefkat Evleri'nden evsiz vatandaşların çıkarılmadığını, öğrencilerin aynı merkezde toplanması için yer değiştirdiklerini bildirdi.
Ankara Masası
|
29 Eylül 2021, Çarşamba - 18:17
ABB evsiz vatandaşları Şefkat Evleri'nden çıkardı mı?

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, öğrencilerin yerleştirildiği Şevkat Evleri'nden evsizlerin çıkarıldığı iddialarına yanıt verdi.

Gültekin, evsiz hiçbir vatandaşın evlerden çıkarılmadığını, yer değişikliği yapıldığını belirtti.

Çıkarılan haberleri çamur siyasetinin bir örneği olarak niteleyen Gültekin "
"Küçük bir kesim" tarafından, yurt bulamayan öğrencilere ABB'nin sağladığı geçici barınma hizmeti için sokakta kalan vatandaşları Şefkat Evleri’nden çıkardığı iftirası atılmış, çamur siyasetinin en kirli örneklerinden biri daha sergilenmiştir.  Bu güne kadar öğrencilerimizin barınması için Şefkat Evleri’mizden hiçbir vatandaşımız çıkarılmamıştır. Yer değişikliği yapılarak öğrenciler aynı merkezlerde toplanmıştır. Öğrencilerimiz sadece Şefkat Evleri’mizde değil, 30 farklı lokasyonda konaklamaktadır. Ankara'da 23.5 yıl boyunca kirli siyaseti gelenek haline getiren bu zihniyeti, yurtlara yerleştirilen çocuklarımız ve ailelerinin gözündeki ışık yok edecektir." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1030545/abb-evsiz-vatandaslari-sefkat-evlerinden-cikardi-mi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.